Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas spēcīgākā tenisiste Jeļena Ostapenko ir neparedzama spēlētāja, kura sava izvēlētā spēles veida dēļ var zaudēt jau pirmajā kārtā, pirms latvietes pirmā mača prestižajā "French Open" turnīrā uzskata kādreizējais tā čempions Matss Vilanders.

Ostapenko pirmdien uzsāks sezonas otro "Grand Slam" turnīru - Francijas atklāto čempionātu, kura pirmajā kārtā spēkosies ar čehieti Terezu Martincovu (WTA 93.).

"Latvijas tenisiste ir viena no tām spēlētājām, kura turnīros var tikt ļoti tālu. Kad viņa spēlē labi, viņa uzvar, un to pasaule pieredzēja jau 2017. gadā," teica "Eurosport" komentētājs Vilanders.

"Ir grūti prognozēt, cik tālu Ostapenko tiks šajā turnīrā, jo viņa ir viena no tām neparedzamajām tenisa spēlētājām, kura sava izvēlētā spēles veida dēļ var zaudēt jau pirmajā kārtā, neatkarīgi no savas pretinieces," sprieda eksperts. "Ostapenko sev sniedz iespēju tikt pie kausa, ja vien spēlēs labi."

Vilanders uzskata, ka Latvijas pirmā rakete katrai sāncensei ir ļoti bīstama pretiniece un var sarūgtināt jebkuru. "Ja viņa koncentrējas uz spēli un katru maču aizvada labākajā formā," piebilda Vilanders.

Ostapenko un Martincovas duelis pirmdien varētu sākties ap pulksten 20:00 pēc Latvijas laika. Latviete ir 2017. gada "French Open" čempione.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!