Foto: AFP/Scanpix
Pasaules sieviešu tenisa pirmajai raketei Karolīnai Vozņacki Toronto neizdevās pārvarēt "Rodgers Cup" turnīra otro kārtu, kurā viņa piekāpās itālietei Robertai Vinči.

Ar pirmo numuru izsēto dānieti Vinči pārspēja divos setos - 6-4, 7-5, izcīnot savā karjerā pirmo uzvaru pār kādu no pasaules vadošajām tenisistēm. Visos 17 līdzšinējos mačos pret pirmā piecinieka spēlētājām itāliete bija piedzīvojusi zaudējumu.

Neskatoties uz to, ka iekļūšanai trešajā kārtā Vinči pietika ar diviem setiem, spēle bija smaga un nogurdinoša - pirmais sets ilga vairāk kā stundu. "Domāju, ka šodien varu uzvarēt - zināju, ka tas nebūs viegli, taču domāju, ka spēšu," pēc uzvaras teica itāliete. "Bija ļoti grūti spēlēt tik spēcīgā vējā, bet es koncentrējos uz katru punktu. Redzēju, ka viņa (Vozņacki) pieļauj daudz kļūdu, īpaši pirmajā setā, tāpēc otrajā centos spēlēt agresīvi."

WTA rangā Vinči ieņem 22. vietu.

Toronto "Rodgers Cup" trešajā kārtā iekļuva arī kazahiete Gaļina Voskobojeva, kura, atgādinām, pirmajā kārtā uzvarēja Latvijas vadošo tenisisti Anastasiju Sevastovu. Otrajā kārtā Voskobojeva trijos setos ar 2-6, 6-3, 6-2 pievārēja itāliti Flāviju Panetti.

Vēl trešajā kārtā iekļuva Samanta Stosūra, kas ar 6-3, 6-4 uzvarēju kanādieti Aleksandru Vozņaku, un poliete Agneška Radvanska, kura ar 6-3, 6-3 pieveica horvātieti Petru Martiču.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!