Foto: LETA
Kādā sporta hallē ārpus Rīgas pirmdien, 6. aprīlī, sācies paraugturnīrs tenisā, kurā piedalās vairāki Latvijas tenisisti, vēsta "sportacentrs.com", piebilstot, ka vairākos pasaules bukmeikeru kantoros var izdarīt likmes uz šīm spēlēm.

"Sportacentrs.com" ziņo, ka informācija par gaidāmo turnīru "Sky Tennis Exhibition Latvia" pasaules bukmeikeru kantoros bijusi jau pagājušajā nedēļā. Internetā pieejamā informācija liecina, ka dažām spēlēm pieejama arī video tiešraide, kā arī šajos mačos pieejamas tā saucamās "live" likmes cīņas gaitā.

Bukmeikeru kantoru publiskotā informācija liecina, ka neoficiālajā turnīrā piedalās bijušais Latvijas izlases spēlētājs Miķelis Lībietis (attēlā), Daniels Petrovs, Artūrs Kuļibaba, Artjoms Surkovs, Arvis Bērziņš, Maksims Kazijevs, Pēteris Vinogradovs un Deivids Jukša.

Latvijas Tenisa savienības ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks sarunā ar portālu Sportacentrs.com uzsvēris, ka Covid-19 pandēmijas laikā LTS ir aizliegusi visu tenisa turnīru norisi Latvijā, līdz ar to šis turnīrs ir nesankcionēts. Lejnieks norāda arī uz faktu, ka Latvijas valdība ārkārtējās situācijas laikā ir aizliegusi sporta pasākumu rīkošanu telpās.

Portāls "Sportacentrs.com" rīcībā esošā informācija liecinot, ka turnīrs risinās sporta hallē ārpus Rīgas un to organizē kāda privātpersona, kuras vārds netiek nosaukts.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka marta beigās, ignorējot Latvijas sporta vadības norādes, treniņspēli aizvadīja Latvijas futbola virslīgas klubs "Ventspils".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!