Foto: AP/Scanpix/LETA

Lielbritānijas tenisiste Emma Radukanu, kura sāka turnīru no otrās kārtas, zaudēja Indianvelsas "WTA 1000" sērijas turnīra mačā Baltkrievijas tenisistei Aleksandrai Sasnovičai.

Radukanu, kura pasaules rangā ieņem 22. numuru un sacensībās bija izsēta ar 17. numuru, piekāpās baltkrievietei (WTA 100.) ar rezultātu 2-6, 4-6.

Šī bija britu tenisistes pirmā spēle pēc vēsturiskās uzvaras "US Open" septembra sākumā. Ar uzvaru ASV atklātajā čempionātā Radukanu pārsteidza visu tenisa pasauli, kļūstot par pirmo tenisisti, kura sāka "Grand Slam" turnīru no kvalifikācijas un spēja tajā uzvarēt.

"Protams, ka ir vilšanās, kā jau pēc katras zaudētas spēles," teica Radukanu. "Pirms spēles nemēģināju sev veidot kādu papildu spiedienu, esmu vēl nepieredzējusi. Man ir tikai 18 gadi."

Britu tenisiste uzsvēra, ka varēja redzēt, ka Sasnovičai ir vairāk pieredzes.

"Viņa vienkārši izpildīja savu spēles plānu labāk, nekā tas sanāca man," piebilda Radukanu.

Sasnoviča trešajā kārtā spēlēs ar Rumānijas tenisisti Simonu Halepu, kura turnīrā ir izsēta ar 11. numuru.

"Man ļoti patīk šeit spēlēt. Radukanu tikko uzvarēja "US Open", bet es tajā turnīrā zaudēju pirmajā kārtā. Šeit situācija ir nedaudz citādāka," pēc spēles teica baltkrieviete.

Otra nesenā "US Open" turnīra fināliste kanādiete Leila Fernandesa uzvarēja Francijas tenisisti Alizē Kornē ar rezultātu 6-2, 6-3.

Jau ziņots, ka Latvijas ranga pirmā rakete Aļona Ostapenko sasniedza turnīra trešo kārtu, bet Anastasija Sevastova – otro.

2019. gada turnīrā uzvarēja Bjanka Andresku no Kanādas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!