Foto: SIPA/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova pārī ar horvātieti Petru Martiču trešdien Melburnā cieta zaudējumu "Phillip Island WTA 250" turnīra ceturtdaļfinālā.

Sevastova un Martiča ar rezultātu 3-6, 2-6 cieta zaudējumu pret Lielbritānijas tenisisti Frenčesku Džonsu un Argentīnas pārstāvi Nadju Podorosku.

Par otrās kārtas jeb astotdaļfināla pārvarēšanu Sevastova ar pārinieci nopelnījušas pa 60 WTA ranga punktiem.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Latvijas/Horvātijas duets ar 6-2, 6-4 uzvarēja austrālietes Aleksandru Osbornu un Astru Šarmu. Savukārt otrajā mačā viņas ar 6-3, 2-6, 10:6 pārspēja Austrālijas tenisistes Gabrielas da Silvas Fikas un indietes Prandžalas Jadlapalli duetu.

Sevastovai tās bija divas pirmās uzvaras dubultspēlēs šosezon, jo Austrālijas atklātajā čempionātā viņa pārī ar Krievijas tenisisti Anastasiju Pavļučenkovu ar 3-6, 6-2, 3-6 piekāpās ķīnietēm Jifaņai Su un Džaosuaņai Janai, kurām piešķirts 11. numurs.

Jau ziņots, ka Sevastova, kura WTA rangā ieņem 53. vietu un šajā turnīrā vienspēlēs izlikta ar 14. numuru, vienspēļu pirmajā kārtā piekāpās ranga 96. vietas īpašniecei Bogdanai ar 6-4, 3-6, 3-6.

Par sniegumu vienspēļu turnīrā Sevastova nopelnīja vienu WTA ranga punktu.

Turnīrs Melburnā uz cietā seguma norisināsies līdz piektdienai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!