Foto: EPA/LETA
Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova trešdien nepārvarēja Vimbldonas čempionāta pirmo kārtu, turpinot savu neveiksmju sēriju vienspēlēs.

Prestižā Vimbldonas čempionāta pirmajā kārtā Sevastova nedaudz vairāk nekā pusstundā bez variantiem ar 1-6, 1-6 zaudēja vācietei Sabīnei Lisicki.

Augstākā līmeņa tenisa turnīros līdz šim tenisistes savā starpā nebija tikušās.

Sevastovai tādējādi turpināja neveiksmju sērija, jo viņa nav uzvarējusi septiņās vienspēlēs pēc kārtas. Latvijas tenisiste nav uzvarējusi kopš marta sākuma, kad ar grūtībām pātrvarēja pirmo kārtu Indianvelsas turnīrā.

Sevastova trešo reizi spēlēja Vimbldonas čempionāta pamatturnīrā un ne reizi nav pārvarējusi pirmo kārtu. 2009.gadā viņa pārvarēja kvalifikāciju un pamatturnīra pirmajā kārtā ar 3-6, 6-7 (5:7) zaudēja ukrainietei Katerinai Bondarenko, bet pagājušā gadā pirmajā kārtā ar 4-6, 3-6 zaudēja kādreizējai WTA ranga līderei Žustīnei Eninai.

Lisicki arī trešo reizi spēlē Vimbldonā. 2008.gadā viņa izstājās pirmajā kārtā, bet 2009,.gadā pārsteidzoši tika līdz ceturtdaļfinālam, kurā ar 6-7 (5:7), 4-6, 1-6 zaudēja krievietei Dinārai Safinai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!