Foto: AFP/Scanpix
ATP vīriešu tenisa pasaules rangā nelielu kāpumu pirmdien publicētajā jaunākajā sarakstā piedzīvojis Ernests Gulbis, bet WTA pasaules rangā TOP 100 atgriezusies Anastasija Sevastova.

ATP ranga jaunākajā sarakstā Gulbis ieņem 51.vietu. Vēl ATP pasaules rangā no Latvijas tenisistiem Andis Juška ieņem 508.vietu, Deniss Pavlovs – 537.vietu, Kārlis Lejnieks – 605.vietu, Adrians Žguns – 1104.vietu, Miķelis Lībietis – 1478.vietu, bet Artūrs Kazijevs – 1798.vietu.

ATP pasaules ranga augšdaļā labāko sešiniekā izmaiņas nav notikušas – līderis ir Novāks Džokovičs, kuram seko Rafaels Nadals, Endijs Marejs, Rodžers Federers, Davids Ferrers un Robins Sēderlings.

Tikmēr WTA rangā Sevastova, kura pagājušajā nedēļā Luksemburgas turnīrā tika līdz ceturtdaļfinālam, pakāpusies pa 11 vietām un ieņem 96.vietu. WTA rangā no Latvijas tenisistēm vēl Diāna Marcinkeviča ieņem 354.vietu, Līga Dekmeijere – 681.vietu, bet Lina Lileikite – 973.vietu.

WTA pasaules ranga labāko sešiniekā gan notikušas ir nelielas izmaiņas. Līdere joprojām ir Karolīne Vozņacki, otrā ir Marija Šarapova, bet uz trešo vietu, apsteidzot Viktoriju Azarenku, pakāpusies Petra Kvitova. Uz piekto vietu no septītās pakāpusies Na Li, uz sesto vietu pabīdot Veru Zvonarevu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!