Foto: EPA/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova ceturtdien Melburnas "WTA 250" sērijas turnīra otrās kārtas mačā ar rezultātu 1-6, 4-6 zaudēja amerikānietei Enai Lī.

Abas tenisistes aizvadīja pirmo savstarpējo spēli. Sevastova WTA rangā ieņem 70.vietu, bet Lī atrodama 47.pozīcijā un turnīrā izlikta ar septīto numuru.

Spēles pirmajā geimā Sevastovai bija trīs iespējas lauzt pretinieces servi, taču viņa tās neizmantoja. Brīdi vēlāk vēl vienā garā geimā liepājniece nespēja apturēt Lī centienus iegūt breika pārsvaru, taču viņai uzreiz trešajā geimā bija vēl viena breikbumba, un arī to neizdevās realizēt. Turpinājumā Lī spēlēja ļoti pārliecinoši un panāca rezultātu 5-1. Sevastova varēja pagarināt pirmo setu, taču atkal neizmantota iespēja lauzt servi to neļāva izdarīt.

Otrajā setā Latvijas tenisiste spēles gaitu spēja izlīdzināt, taču piektajā geimā Lī ar savu spēcīgo sitienu no labās tomēr lauza Sevastovas servi. Mača turpinājumā Sevastovai nebija breika iespējas, un viņa piedzīvoja zaudējumu.

Jau vēstīts, ka Sevastova pirmajā kārtā ar 6-4, 6-4 pieveica Francijas tenisisti Karolīnu Garsiju.

Melburnā šobrīd risinās divi turnīri uz cietā seguma, kas ir kā sagatavošanās pirms sezonas pirmā "Grand Slam" turnīra "Australian Open". Austrālijas atklātais tenisa čempionāts Melburnā sāksies 17. janvārī.

Portāls "Delfi" spēles teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētāku notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!