Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova labā formā sagaida "Kremļa kausa" izcīņu, kurā labprāt vēlreiz tiktos ar slaveno krievieti Mariju Šarapovu, pret kuru šosezon spēlējusi jau divas reizes.

Kā ziņojām, ASV atklātajā čempionātā Latvijas otrā rakete pieveica titulēto pretinieci, bet WTA turnīrā Ķīnā atzina Šarapovas pārākumu. Sevastovai "Kremļa kausā" pirmā kārta ir brīva, bet otrajā viņa sacentīsies ar krievieti Jeļenu Ribakinu vai rumānieti Irinu-Kamēliju Begu.

"Nē, spēles pret Šarapovu nebija priekš manis īpašas," Sevastovu citē "Kremļa kausa" izcīņas oficiālā mājas lapa. "Protams, "US Open" es nezināju, kā viņa spēlē: kad tu izej kortā, tad redzi, kā viss notiek – cik ātri vai cik lēni. Man šķiet, ka mēs pēc sava spēles stila esam piemērotas viena otrai, un mums sanāk labi mači. Labprāt pret viņu spēlētu arī šeit. Esmu labā formā, bet paskatīsimies, kā izdosies nospēlēt, pirmā spēle parasti ir vissarežģītākā."

"Man patīk atbraukt uz šo turnīru," saka Sevastova. "Tas ir viens no sezonas noslēdzošajiem, visi staigā apkārt tādi priecīgi, it kā būtu Ziemassvētki."

Jautāta par to, vai viņa ir apmierināta ar sezonas kalendāru, Latvijas tenisiste atzina, ka viņai ne pārāk patīk Federāciju kausa izcīņas datumi. "Man ne pārāk patīk viņu kalendārs, īpaši, ja mēs spēlējam Eiropā, jo ir jāizvēlas laiks, kad to darīt," saka Sevastova. "Es nezinu, vai nākamgad tajā piedalīšos, jo uzreiz seko Dohas un Dubajas turnīri."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!