Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova pēc uzvaras Štutgartes WTA "Premier" sērijas turnīra pirmās kārtas mačā pret savu tautieti Jeļenu Ostapenko pieļāva, ka viņām abām nebija patīkama sajūta spēlēt vienai pret otru.

Jau vēstīts, ka Latvijas tenisa derbijā Štutgartē Sevastova uzvarēja ar rezultātu 6-2, 4-6, 6-0, gūstot savu otro karjeras uzvaru pār Ostapenko. Tādējādi Ostapenko piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas.

"Es nedomāju, ka mums abām tā bija patīkama sajūta," par spēli pret savu tautieti teica Sevastova, kura citēta WTA mājaslapā internetā. "Galu galā, mēs katra koncentrējāmies uz sevi. Šī ir Štutgarte, tā bija pirmā spēle turnīrā, un es šo maču aizvadīju tieši tāpat, kā citas spēles. Es centos. Tas bija grūti, taču es šai spēle piegāju šādi."

Pirms tam abas tenisistes savā starpā spēkojās 2015. gadā Maskavas WTA turnīra kvalifikācijā, kad Sevastova uzvarēja ar 6-3, 3-1. Toreiz Ostapenko nepabeidza spēli.

Sevastova šobrīd WTA rangā ierindojas 13. vietā, bet Ostapenko – 29.

Otrajā kārtā Sevastova spēkosies ar īpašo ielūgumu saņēmušo vācieti Lauru Zīgemundu, kura WTA rangā ierindojas 99. vietā. Vāciete savā pirmās kārtas mačā ar 6-2, 6-2 pieveica ukrainieti Ļesju Curenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!