Foto: LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova atzīst, ka pieņemt lēmumu nepiedalīties Federāciju kausa izcīņas pārspēlēs par vietu Pasaules grupā bija ļoti grūts, taču tagad viņai jādomā par to, kā pilnībā atgūties no muguras savainojuma.

Jau vēstīts, ka muguras savainojuma dēļ Sevastova nevarēs pārstāvēt Latvijas izlasi svarīgajā Federāciju kausa cīņā pret Vāciju, un neoficiāla informācija liecina, ka viņai nepieciešama operācija.

"Man ir ļoti žēl, ka šonedēļ nevarēšu palīdzēt Latvijas izlasei. Pēc iepriekšējās Federāciju kausa kārtas spēlēm, kurās es ļoti izbaudīju spēlēšanu Latvijas izlasē, šis man ir ļoti grūts lēmums. Es novēlu komandai visu to labāko un veiksmi spēlēs. Es ceru, ka drīz atkal spēšu atgriezties tenisa kortos," stāsta Anastasija Sevastova, kuru citē Latvijas Tenisa savienības preses dienests.

Latvijas tenisa izlases kapteinis Adrians Žguns skaidroja, ka Sevastova nespēlēs, jo saudzēs savu veselību, lai situāciju ar muguru nepasliktinātu vēl vairāk.

Sevastova pasaules rangā ieņem 13. vietu.

Duelis pret Vācijas tenisistēm "Arēnā Rīga" norisināsies 19. un 20. aprīlī. Uzvarētāja nodrošinās vietu Pasaules pirmajā grupā, bet zaudētāja nākamsezon spēlēs otrajā grupā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!