Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas vadošā tenisiste Anastasija Sevastova pēc zaudējuma Naomi Osakai un izstāšanās no Brisbenas tenisa turnīra atzina, ka mača sākumā esot nervozējusi un pieļāvusi pārāk daudz kļūdu.

Kā ziņojām, Brisbenas turnīra ceturtdaļfinālā Sevastova piekāpās Osakai trijos setos ar 6-3, 0-6, 4-6.

"Pirmajā setā es biju ļoti sanervozējusies un bija sajūta, ka esmu pieļāvusi pārāk daudz nepiespiestās kļūdas. Iespējams, tas bija galvenais, iemesls, kāpēc tajā zaudēju, taču Osaka ir izcila tenisiste un vienmēr ir forši spēlēt pret viņu," WTA mājas lapā citēta Sevastova.

"Es vienkārši centos saglabāt mieru un atgādināt sev, ka viņa ir viena no labākajām tenisistēm pasaulē," par šo maču saka Japānas sportiste. "Man vienkārši bija jātur sevi spēlē un jāizmanto izdevības."

"Viņa spēlēja patiešām labi, un man nekas cits neatlika kā veidot garākas izspēles un gaidīt savu iespēju, un tas, šķiet, man labi izdevās otrajā setā," piebilda Osaka.

Abas tenisistes pērn divreiz tikās kortā, un abās spēlēs toreiz uzvarēja Sevastova. "Šis mačs man bija patiešām svarīgs, jo pārliecinājos, ka varu itin labi tikt galā ar spēka spēlētājām," saka japāniete. "Man vienmēr ir bijis grūti spēlēt pret tādām tenisistēm kā viņa, jo nekad nezini, kas sekos pēc nākamā sitiena."

Brisbenas turnīra pusfinālā Osaka tiksies ar ukrainieti Ļesju Curenko, kura ceturtdaļfinālā uzvarēja igaunieti Aneti Kontaveitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!