Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova pēc pārliecinošās uzvaras Brisbenas WTA "International" sērijas turnīra otrajā kārtā pauda prieku par savu sniegumu sezonas sākumā.

Jau vēstīts, ka pasaules ranga 11. numurs Sevastova, kura turnīrā izlikta ar astoto numuru, Brisbenas turnīra otrās kārtas mačā ar rezultātu 6-2, 6-0 sagrāva iepriekš kvalifikāciju pārvarējušo britu tenisisti Herieti Dārtu, kura rangā atrodama 149.vietā. Savukārt dienu iepriekš Latvijas tenisiste pirmās kārtas mačā ar 6-3, 6-3 pārspēja austrālieti Darju Gavrilovu, kura pasaules rangā atrodama 35.pozīcijā.

"Esmu ļoti priecīga par aizvadītajām divām spēlēm. Šodienas mačs bija labāks nekā vakar. Spēles sākums bija līdzīgs, un viņa spēlēja lieliski, bet es saglabāju mieru, un mans spēles līmenis auga. Otrajam setam "izskrēju" cauri," pēc spēles intervijā uz korta teica Sevastova. "Man jādemonstrē sava spēle – jābūt agresīvai, labi jākustas pa kortu un jāizmanto tas, ka varu nospēlēt dažādi."

Sevastova arī piebilda 2019. gadā viņai būs jauni izaicinājumi. "Centīšos to visu izbaudīt, cik vien varu. Priecājos, ka šeit iekļuvu ceturtdaļfinālā", viņa sacīja.

Ceturtdaļfinālā Sevastovas pretiniece būs japāniete Naomi Osaka, kura ir pasaules piektā rakete un turnīrā izlikta ar otro numuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!