Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova pirmdien publicētajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) vienspēļu ranga sarakstā noslīdējusi vēl divas pozīcijas zemāk un ierindojas 32. vietā, kas ir viņas zemākā vieta trīs gadu laikā.

Sevastova jauno sezonu iesākusi ar diviem zaudējumiem divās spēlēs. Brisbenas un Adelaidas turnīros viņa nepārvarēja pirmo kārtu un uz "Australian Open" dosies ar nelielu spēļu praksi.

Savukārt Jeļena Ostapenko WTA rangā saglabājusi 45. pozīciju. Viņa šogad turnīros nav piedalījusies, ģimenes iemeslu dēļ atsaucot dalību Oklendas "International" turnīrā. Svētdien Ostapenko sociālajos tīklos paziņoja, ka aizsaulē devies viņas tēvs.

No citām Latvijas tenisistēm Diāna Marcinkeviča ierindojas 263. vietā, Daniela Vismane atrodama 492. vietā, Kamilla Bartone ieņem 913. pozīciju, bet ārpus pirmā tūkstoša atrodas Margarita Ignatjeva (1059.) un Darja Semanistaja (1284.)

WTA ranga līderpozīcijā ir Ešlija Bārtija, kurai seko Karolīna Plīškova, bet Naomi Osaka apsteigusi Simonu Halepu. Aiz viņas ierindojas Jeļina Svitoļina un Bjanka Andresku, Belinda Benčiča apsteigusi Petru Kvitovu, savukārt TOP 10 noslēdz Serēna Viljamsa un Kiki Bertensa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!