Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova (WTA 24.) ceturtdien Maskavas WTA "Premier" turnīra otrās kārtas spēlē ar rezultātu 5-7, 6-3, 3-6 piekāpās Kristīnai Mladenovičai (WTA 45.) no Francijas un neaizstāvēja pērn izcīnītos punktus.

Sevastova Maskavā notiekošajā Kremļa kausa izcīņā pagājušajā gadā sasniedza pusfinālu, tāpēc viņai bija jāaizstāv ranga punktu. Pēc zaudējuma otrajā kārtā viņa WTA rangā noslīdēs uz 26. pozīciju. Tāpat viņa zaudēja izredzes kvalificēties otrā līmeņa sezonas noslēguma turnīram "WTA Elite Trophy", kas notiek Ķīnā.

Pirmā seta pirmajos četros geimos abas tenisistes zaudēja serves geimus, bet pēc tam sīvā cīņā abas spēja veiksmīgi darboties pie savām servēm. Sevastova desmitajā geimā neizmantoja četras setbumbas, bet vēlāk zaudēja savu servi, kas ļāva Mladenovičai uzvarēt pirmo setu.

Otrajā setā Sevastova nonāca iedzinējos ar 1-3, bet tad uzvarēja nākamos piecus geimus pēc kārtas un izlīdzināja spēles rezultātu. Arī trešajā setā latviete ātri nonāca iedzinējos ar breika deficītu un vairs nespēja atspēlēties.

Aizvadītajā nedēļa Sevastova savainojuma dēļ izlaida turnīru Lincā, kur Jeļena Ostapenko sasniedza finālu.

Portāls "Delfi" piedāvā spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!