Foto: EPA/LETA
Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova 2011.gada WTA sezonu pabeigusi pasaules ranga 96.vietā, liecina pirmdien publicētais jaunākais rangs.

Svētdien ar WTA sezonas noslēguma turnīru beidzās arī WTA augstākā līmeņa sacensību sezona, kas Sevastovai nebija no veiksmīgākajām. Sezonu Latvijas tenisiste iesāka 46.vietā, taču dažādu traumu dēļ gada beigās Sevastova jau noslīdējusi uz 96.vietu. Tā kā Sevastova šogad vairs nav plānojusi spēlēt arī zemāka līmeņa turnīros, tad, visticamāk, gada beigās arī atradīsies labāko simtnieka beigu daļā.

Vēl no Latvijas tenisistēm WTA rangā Diāna Marcinkeviča ieņem 358.vietu, Līga Dekmeijere – 653.vietu, bet Lina Lileikite – 977.vietu.

WTA ranga augšdaļā notikušas vairākas izmaiņas. Pēc triumfa WTA sezonas noslēguma turnīrā uz otro vietu pakāpusies Petra Kvitova, bet pirmā joprojām ir Karolīne Vozņacki. Uz trešo vietu pakāpusies Viktorija Azarenka, no otrās uz ceturto noslīdējusi Marija Šarapova, piekto pozīciju saglabājusi Na Li, bet labāko sešinieku noslēdz Samanta Stosura.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!