Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisistes Anastasija Sevastova un Jeļena Ostapenko noskaidrojušas, kuras būs viņu pretinieces "US Open" trešajā kārtā.

Ar 12. numuru izliktā Sevastova turnīru turpinās ar cīņu pret horvātieti Petru Martiču, kura izsēta ar 22. numuru. Otrajā kārtā Sevastova ar 3-6, 6-1, 6-3 pieveica polieti Igu Švjonteku, bet Martiča ar 6-2, 6-4 droši pārspēja rumānieti Anu Bogdanu (WTA ranga 152. vieta).

Abas tenisistes līdz šim savā starpā tikušās divas reizes, uzvaras dalot uz pusēm, taču abas iepriekšējās spēles risinājās uz māla seguma.

Savukārt WTA ranga 77. numurs Ostapenko trešajā kārtā spēkosies ar ASV tenisisti Kristiju Ānu (WTA ranga 141. vieta). Ostapenko otrajā kārtā ar 6-4, 6-3 uzvarēja citu amerikānieti Alisoni Riski, savukārt Āna ar 6-2, 6-3 sakāva krievieti Annu Kaļinskaju (WTA ranga 127. vieta). Kaļinskaju pirms tam pirmajā kārtā sensacionāli uzvarēja Sloeinu Stīvensu.

Ostapenko un Āna vienīgo reizi tikās 2019. gada Bogotas turnīrā uz māla seguma, un toreiz trijos setos uzvarēja ASV tenisiste.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!