Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova saglabājusi savas pozīcija WTA sieviešu tenisa ranga jaunākajā sarakstā, savukārt par ranga līderi kļuvusi amerikāniete Serēna Viljamsa.

Aizvadītajā nedēļā Sevastova nespējā pārvarēt Kali WTA sērijas turnīra pirmo kārtu, bet svētdien uzvarēta Bogotas turnīra kvalifikācijas pirmajā spēlē.

Līdz ar to viņa WTA rangā saglabāja 154.vietu. Tikmēr cita Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča ir 241.vietā, kas ir kāpums par divām vietām. Vēl Jeļena Ostapenko ieņem 727.pozīciju, Līga Dekmeijere ir 1144.vietā, bet Laura Gulbe - 1155.pozīcijā.

Serēna Viljamsa par ranga līderi kļuva pēc iekļūšanas finālā Dohas WTA turnīrā, kurā gan ar 6-7 (6:8), 6-2, 3-6 zaudēja līdzšinējai līderei Azarenkai. Azarenka nākamnedēļ atkal var atgriezties ranga pirmajā vietā, ja turnīrā Dubaijā iekļūs finālā.

Tikmēr trešo pozīciju saglabājusi Marija Šarapova, ceturtā ir Agņeška Radvanska, piektā - Na Li, bet sestajā pozīcijā ierindojas Angelika Kerbere. Nākamajās pozīcijās ieņem Sara Erani, Petra Kvitova, Samanta Stosura un Karolīna Vozņacki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!