Foto: EPA/LETA
Latvijas vadošā tenisiste Anastasija Sevastova gada priekšpēdējā WTA pasaules rangā, kas publicēts pirmdien, zaudējusi četras vietas un tagad atrodas 98.pozīcijā.

Sevastovas kontā šobrīd ir 678 ranga punkti.

WTA turnīri šogad vairs nenotiks un spēles atsāksies vien uzreiz pēc Jaunā gada.

No pārējām Latvijas tenisistēm jaunākajā WTA vienspēļu rangā Diāna Marcinkēviča atguvusi divas vietas un šonedēļ atrodas 356.pozīcijā, bet Līga Dekmeijere atkritusi par piecām vietām uz 678.pozīciju.

Tikmēr Lina Lileikite atguvusi četras vietas un šobrīd ieņem 972.pozīciju.

WTA ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas.

Pirmo vietu saglabājusi Dānijas tenisiste Karolīna Vozņacki, otrā ir Vimbldonas čempionāta uzvarētāja čehiete Petra Kvitova, kura tika atzīta arī par šī gada labāko tenisisti Pasaules Sieviešu tenisa asociācijā (WTA), trešā ir baltkrieviete Viktorija Azarenka, bet ceturto pozīciju ieņem krieviete Marija Šarapova.

Piekto vietu saglabājusi Francijas atklātajā čempionātā triumfējusī ķīniete Na Li, sestā ir ASV atklātā čempionāta uzvarētāja Samanta Stosura no Austrālijas, bet septīto pozīciju ieņem krieviete Vera Zvonarjova.

Astoto vietu saglabājusi poliete Agņeška Radvanska, kurai pirmā desmitnieka noslēgumā seko Mariona Bartolī no Francijas un vāciete Andrea Petkoviča.

Tikmēr dubultspēļu rangā Dekmeijere saglabājusi 72.pozīciju, Sevastova joprojām ieņem 334.pozīciju, Marcinkēviča pakāpusies par divām vietām uz 383.pozīciju, bet Madara Straume saglabājusi 1034.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!