Foto: AP/Scanpix

Latvijas šī brīža labākā tenisiste Anastasija Sevastova piedzīvojusi nelielu kritumu WTA pasaules rangā, bet ATP vīriešu tenisa pasaules rangā minimāls kritums arī Ernestam Gulbim.

Sevastova pasaules rangā no 30. vietas noslīdējusi uz 31. pozīciju, Jeļena Ostapenko pakāpusies uz 43. vietu, Diāna Marcinkeviča ieņem 375. vietu, bet Laura Gulbe – 1138. vietu.

WTA pasaules ranga līderu trio palicis nemainīgs – Angelika Kerbere, Serēna Viljamsa un Agņeška Radvanska. Tikmēr uz ceturto vietu pakāpusies Simona Halepa, piektā ir Karolīna Pliškova, bet uz sesto pozīciju noslīdējusi Harvine Mugurusa.

ATP pasaules rangā joprojām ārpus labāko simtnieka ir Ernests Gulbis, kurš ieņem 103. vietu, bet otrs labākais Latvijas tenisists Miķelis Lībietis ierindots 357. vietā. Vēl ATP pasaules rangā 816. vietu ieņem Mārtiņš Podžus, 993. – Krišjānis Stabiņš, 1334. – Artūrs Lazdiņš, 1438. – Jānis Podžus, bet 1499. – Rūdolfs Mednis.

Vīriešu tenisa pasaules rangā labāko desmitniekā notikušas nelielas izmaiņas. Tāpat kā dāmām, līderu trio palicis nemainīgs – Novāks Džokovičs, Endijs Marejs un Stens Vavrinka. Apsteidzot Rafaelu Nadalu, uz ceturto vietu pakāpies Kei Nišikori, bet vēl labāko desmitniekā ir Milošs Raoničs, Rodžers Federers, Gēls Monfiss, Tomašs Berdihs un Dominiks Tīms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!