Foto: DELFI

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Anastasija Sevastova nav saņēmusi balvu par lielāko atdevi Federāciju kausa Pasaules grupas pirmās kārtas turnīrā, tai aizceļojot pie rumānietes Simonas Halepas.

Balvas mērķis ir godināt tās tenisistes, kuras savu valsti pārstāvējušas ar īpašu attieksmi, parādījušas kortā lielu drosmi un nesavtīgi palīdzējušais savai komandai.

Jau ziņots, ka Latvija februāri Federāciju kausa Pasaules otrās grupas pirmās kārtas cīņā pārspēja Slovākiju, tādējādi aprīlī ar Vāciju cīnīsies pārspēlē par vietu Pasaules grupā. Tikmēr Rumānija Pasaules grupas pirmajā kārtā izslēdza pērnās sezonas čempioni Čehiju.

Pasaules grupā bez Sevastovas un Halepas un šo balvu pretendēja austrāliete Ešlija Bārtija un spāniete Džordžina Garsija Peresa.

Eiropas/Āfrikas pirmajā grupā šo balvu saņēma britu tenisiste Džoana Konta, Amerikas pirmajā grupā pie balvas tika brazīliete Karolina Meligeni Rodrigisa Alvisa, bet Āzijas/Okeānijas pirmajā grupā par pašaizliedzīgāko tika atzīta Zarīna Dijasa no Kazahstānas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!