Foto: AFP/Scanpix/LETA
Vācijas tenisistam Aleksandram Zverevam Francijas atklātā čempionāta pusfinālā pret Rafaelu Nadalu sarautas vairākas potītes saites, sociālajos tīklos atklājis pats sportists.

"Sākotnējās medicīniskās pārbaudes liecina, ka ir sarautas vairākas labās potītes saites. Pirmdien došos uz Vāciju, kur man veiks tālākus izmeklējumus un ieteiks labāko un ātrāko atveseļošanās procesu," sociālajos tīklos ierakstīja 25 gadus vecais sportists.

Zverevs smago savainojumu, kas prasīs ilgstošu atveseļošanos, guva piektdien "French Open" pusfinālā pret Nadalu. Otrā seta izskaņā pēc vienas no izspēlēm Zverevs nokrita kortā un skaļi iekliedzās no sāpēm. Tobrīd bija skaidrs, ka Vācijas tenisists nespēs turpināt cīņu, kas tobrīd ilga jau vairāk nekā trīs stundas. Tikai ar turnīra personāla palīdzību Zverevs spēja piecelties kājās un mirkli vēlāk viņš kortu atstāja ratiņkrēslā.

Pēc pirmās palīdzības saņemšanas Zverevs atrada sevī spēkus un uz kruķiem atgriezās kortā, lai paspiestu roku mača tiesnesim un Nadalam. Ar grūtībām valdot asaras, līdzjutēju ovāciju pavadīts Zverevs atstāja kortu.

Ziņots, ka Nadals svētdien kārtējo reizi triumfēja "Roland Garros" kortos. Tas viņam bija jau 14. "French Open" un 22. "Grand Slam" turnīru tituls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!