Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Stena Vavrinkas treneris Magnuss Normans personisku apsvērumu dēļ nolēmis pārtraukt darbu ar Šveices tenisistu, paziņojis speciālists.

"Pēc ilgām pārdomām nolēmu veltīt sevi ģimenei," teikts caur kompāniju "StarWing" izplatītajā Normana paziņojumā. "Man ir divi mazi bērni un es uzskatu, ka šajā laikā man ir jābūt kopā ar viņiem. Es nevarētu sev vēlēties labāku sportistu, ar ko strādāt, tāpēc šis ir smagākais lēmums, ko savā dzīvē esmu pieņēmis."

41 gadu vecais Normans ar Vavrinku sāka strādāt 2013. gada aprīlī, kad šveicietis ATP rangā atradās 17. vietā. Šai laikā šveiciešu tenisists pirmoreiz uzvarēja "Grand Slam" turnīrā, triumfējot 2014. gada Austrālijas atklātajā čempionātā, pēc tam vēl divreiz uzvarēja "Grand Slam" turnīros un ATP rangā pacēlās līdz trešajai pozīcijai. Šāgada sezonu Vavrinka gan noslēdza priekšlaicīgi ceļgala traumas dēļ.

"Es gribu pateikties Magnusam par šiem lieliskajiem četriem gadiem," saka Vavrinka. "Vienmēr būšu viņam pateicīgs par to darbu, kura rezultātā es kļuvu par trīskārtēju "Grand Slam" turnīru uzvarētāju. Viņš bija ne tikai manas komandas daļa, bet arī ģimenes loceklis."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!