Foto: AP/Scanpix

Tenisa līdzjutējiem diezgan negaidīti otrdien beidzās Vimbldonas čempionāta dubultspēļu turnīra mačs ar māsu Serēnas un Venusas Viljamsas dalību.

Māsām Viljamsām otrdien Vimbldonas dubultspēļu otrajā kārtā bija jātiekas ar Kristinu Baroisu no Vācijas un Stefāniju Fēglu no Šveices. Amerikāņu tenisistes izstājās pirmajā setā, kad zaudēja ar 0-3, taču šokējošāks bija veids, kā Viljamsas beidza spēli.

Jau iesildoties pirms mača Serēna Viljamsa izskatījās "divaini", nekoordinējot savas kustības. Pēc medicīniskās palīdzības Serēna Viljamsa nolēma sākt maču, taču trešais geims līdzjutējiem bija vēl šokējošāks. Pasaules ranga pirmā tenisiste nespēja uztvert bumbiņas, kuras meta padevēji, ar grūtībām spēja pacelt raketi, lai servētu, bet pēc servēm bumbiņas lidoja tīklā.

Pēc trešā geima māsas Viljamsas nolēma spēli neturpināt un atstāja kortu.
Vimbldonas turnīra rīkotāji paziņojumā norādījuši, ka Serēna Viljamsa nav varējusi spēli turpināt "vīrusa slimības dēļ", bet pati sportiste paziņojumā pauž nožēlu, ka nav varējusi turpināt čempionātu. Tiesa, par izstāšanās iemesliem Serēnas Viljamsas komanda klusē. Tāpat skaidrību neieviesa Venusas Viljamsas paziņojums, kurā māsa norāda, ka "pēdējās dienās Serēna nav jutusies labi un šodien nespēja spēlēt savā līmenī".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!