Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas labākās tenisistes Jeļena Ostapenko un Anastasija Sevastova ceturtdien pārvarēja prestižā Vimbldonas čempionāta otro kārtu. Tā kā Sevastova Vimbldonā ir sasniegusi karjeras rekordu, tad šī ir pirmā reize, kad trešajā kārtā Londonā būs abas Latvijas tenisistes. Ostapeko un Sevastova pēc savām uzvarām uzsvēra, ka pēdējā laikā rādītais sniegums un uzvaras dod tikai vēl lielāku pārliecību par savām spējām, kas var nākt tikai par labu nākamajās spēlēs.

Sevastovai līdz šim Vimbldona bija starp neērtajiem "Grand Slam" turnīriem, jo tikai divas reizes līdz šim pārvarēja pirmo kārtu. Šogad "Australian open" un "French Open" Sevastova izstājās jau pirmajā kārtā, bet Vimbldonā izdevās sasniegt karjeras rekordu. "Super, 31 gada vecumā beidzot esmu trešajā kārtā," ar smaidu pēc panākuma teica Sevastova.

Ostapenko ceturtdienas mačā pret savu vienaudzi Kasatkinu pieļāva 48 nepiespiestās kļūdas, bet arī tīri uzvarēja 48 izspēles. Visu spēli, īpaši otro un trešo setu, Ostapenko raksturoja ar vārdiem – amerikāņu kalniņi.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!