Foto: Reuters/Scanpix
Zaudējumus Vimbldonas tenisa čempionāta astotdaļfināla cīņās trešdien piedzīvoja WTA ranga līdere dāniete Karolīna Vozņacki, kā arī pērnā gada čempione Serēna Viljamsa un viņas māsa Venusa Viljamsa.

Vozņacki ar rezultātu 6-1, 6-7 (5:7), 5-7 piekāpās slovākietei Dominikai Cibuļkovai, kas turnīrā izlikta ar 24.numuru.

Cīņa ilga divas ar pusi stundas.

Kā ziņots, savā karjerā Vozņacki vēl nav izcīnījusi nevienu "Grand Slam" titulu.

Ceturtdaļfinālā Cibuļkova spēkosies ar turnīra piekto raketi krievieti Mariju Šarapovu.

Šarapova astotdaļfināla mačā pirmdien ar 6-4, 6-2 pieveica ķīnieti Šuai Penu, kurai turnīrā bija 20.numurs.

Tikmēr ar septīto numuru izliktā Serēna Viljamsa ar rezultātu 3-6, 6-7 (6:8) piekāpās Francijas tenisistei Marionai Bartolī, kura izlikta ar devīto numuru. Serēna Viljamsa Vimbldonas čempionātā kopumā uzvarējusi četras reizes.

Ceturtdaļfināla mačā Bartolī tiksies ar vācieti Sabīni Lisicki, kura astotdaļfināla cīņā pirmdien ar 7-6 (7:3), 6-1 pieveica čehieti Petru Cetkovsku.

Tāpat pirmdien zaudējumu piedzīvoja arī pieckārtējā Vimbldonas čempionāta uzvarētāja amerikāniete Venusa Viljamsa. Ar 23.numuru izliktā amerikāniete ar 2-6, 3-6 samērā pārliecinoši piekāpās turnīra 32.raketei Cvetanai Pironkovai no Bulgārijas.

Zīmīgi, ka Pironkova ar identisku rezultātu pieveica Viljamsu arī pagājušā gada Vimbldonas čempionāta ceturtdaļfināla mačā.

Šī gada turnīra ceturtdaļfinālā Pironkova spēkosies ar čehieti Petru Kvitovu, kura izlikta ar astoto numuru.

Kvitova astotdaļfināla mačā pirmdien ar 6-0, 6-2 pārliecinoši pieveica beļģieti Janīnu Vikmeijeri, kurai turnīrā bija 19.numurs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!