Latvijas kluba "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" ceturtdien un piektdien plānotās spēles Jūrmalā Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Izaicinājuma kausā ar Prāgas "Lvi" atceltas viesu komandā konstatētās saslimšanas ar Covid-19 dēļ, informēja Latvijas Volejbola federācija.

Spēles Izaicinājuma kausa pirmajā kārtā ceturtdien un piektdien nenotiks, jo "Lvi" vienībā diviem spēlētājiem ir konstatēta saslimšana ar Covid-19, pirmdien LVF Preses dienestam pavēstīja Jūrmalas komandas menedžeris Arnis Tunte.

Covid-19 uzliesmojuma dēļ Čehijā viesu komanda jau piekrita abus mačus aizvadīt Latvijā, kur vienība atrodas kopš vēla sestdienas vakara.

"Pozitīvi izrādījās diviem volejbolistiem svētdienas rītā paņemtie Covid-19 testi," par notikušo saka Arnis Tunte. Viņš negrib minēt, kad un vai tiks aizvadītas pirmās kārtas spēles, bet šobrīd ir skaidrs, ka divas nedēļas tas nebūs iespējams un, ka čehu klubs, visticamāk, dosies prom no Latvijas.

Ja komandām neizdosies vienoties par datumiem, kādos spēles tiks atkārtoti aizvadītas Latvijā, Čehijas klubam tiks piešķirti zaudējumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!