Foto: Shutterstock
Svētdien aizvadītajās divās Baltijas sieviešu volejbola līgas spēlēs "Jelgava" viesos piekāpās "TallTech/Tradehouse", bet Rīgas Volejbola skola (RVS) izbraukumā Tartu atzina "TU/Bigbank" pārākumu.

Svētdien divām Latvijas komandām viesojoties Igaunijā, vienu punktu no Tallinas mājās pārveda "Jelgava". Jelgavniecēm neizdevās atkārtot iepriekšējās dienas RVS panākumu, taču vienu no trim punktiem viņas mājās aizveda, piekāpjoties "TallTech/Tradehouse" ar 2:3 (19:25, 25:21, 20:25, 25:18, 12:15).

Rezultatīvākā viešņām ar 16 gūtajiem punktiem bija Ilona Cehanoviča, pa 12 punktiem guva Madara Nemme un Jana Leite, bet pa 10 – Simona Rozīte un Alise Švarca. Mājiniecēm 17 punkti Mari Lormanai.

Ar zaudējumu Igaunijas tūri noslēdza RVS, kas Tartu ar 0:3 (18:25, 21:25, 21:25) atzina līgas čempionvienības TU/Bigbank" pārākumu. Latvijas komandā lieliska spēle Martai Kamēlijai Levinskai, bet cita Latvijas izlases dalībniece Irbe Andike Lazda sakrāja 11 punktus. Tartu komandas rindās pa 11 punktiem guva trīs volejbolistes – Ingrida Kīska, Jade Šadeiko un Renāte Pika.

Pēc pirmajām līgas spēlēm RVS ar trim punktiem ieņem otro vietu, bet Jelgava ar vienu punktu – ceturto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!