"Biolars"/"Jelgava MSĢ" komanda piektdien cieta zaudējumu "Credit24" Baltijas volejbola meistarlīgas spēlē.

Jelgavnieki savā laukumā ar rezultātu 2-3 (17:25, 25:22, 25:22, 20:25, 13:15) piekāpās Avo Kēla vadītajai un Toma Švana pārstāvētajai "Parnu".

Mājiniekiem rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Sandis Vilcāns, 14 punktus guva Eduards Stieģelis, bet 12 punkti bija Dāvim Storķim. Četru punktus blokā guva Leo Catlakšs.

Uzvarētājiem 24 punktus, septiņus no tiem ar "eisiem", guva Markuss Ūskari. Švans savai komandai atnesa 17 punktus.

Turnīra tabulā pārliecinošā līderpozīcijā ar 25 punktiem deviņās spēlēs ir Tartu "BigBank". DU/"Ezerzeme" ar deviņiem punktiem astoņās cīņās ir sestā, bet aiz Daugavpils kluba seko pārējās trīs Latvijas komandas – "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" astoņās spēlēs guvusi deviņus punktus, Jēkabpils "Lūšu" vienībai ir seši punkti septiņās spēlēs, bet "Biolars"/"Jelgava MSĢ" septiņos dueļos tikusi pie punkta un ieņem pēdējo pozīciju.

Šosezon "Credit24" meistarlīgas sacensībās piedalās deviņas komandas – pa četrām no Igaunijas (Tartu "Bigbank", "Parnu", Tallinas "Selver" un "TalTech") un Latvijas ("Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme", "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", Jēkabpils "Lūši" un "Biolars"/"Jelgava MSĢ") un viena Lietuvas vienība – Klaipēdas "Amber Volley".

Pērnās sezonas turnīrā uzvaru svinēja Tallinas "Selver", kas finālā pārspēja "Saaremaa", bet trešo vietu izcīnīja Jēkabpils "Lūši".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!