Foto: F64
Pēdējo divu sezonu spēcīgākā Latvijas komanda "Biolars/Jelgava" svētdien smagā cīņā sasniedza valsts volejbola čempionāta finālu.

Pusfināla sērijas izšķirošajā, piektajā, mačā Jelgavas klubs ar rezultātu 3-2 (29:27, 33:31, 17:25, 21:25, 15:12) izbraukumā pieveica savus principiālos konkurentus "Poliurs/Ozolnieki. Līdz ar to pagājušā gada finālsērijas atkārtojumā "Biolars/Jelgava" triumfēja ar rezultātu 3-2.

Pirmajos divos setos ļoti grūtās cīņās uzvarēja jelgavnieki, bet nākamajos divos pārsvaru bija mājinieki. Izšķirošajā, piektajā, setā saspringta cīņa turpinājās līdz 8:8, bet pēc tam nelielu pārsvaru ieguva "Biolars/Jelgava" izcīnot panākumu.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 20 gūtajiem punktiem bija Andrejs Baburovs, bet pa 17 punktiem pievienoja Edgars Baiks un Karlis Pauls Levinskis.

Savukārt Ozolniekiem pa 25 punktiem guva Gatis Garklāvs un Raimonds Vilmanis, bet ar 14 punktiem atzīmējās Armands Āboliņš.

Kā ziņots, šajā sērijā pirmajos divos mačos uzvarēja "Biolars/Jelgava", bet pēc tam pie diviem panākumiem pēc kārtas tika arī Ozolnieku klubs.

Latvijas čempionāta finālā "Biolars/Jelgava" tiksies ar "RTU/Robežsardze" spēlētājiem, kuri pusfinālā ar 3-1 pieveica Daugavpils Universitātes" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!