Jēkabpils "Lūši" volejbola komanda ceturtdien "Credit24" meistarlīgas spēlē piedzīvoja pirmo zaudējumu šosezon.

Jēkabpilieši viesos ar 0-3 (18:25, 15:25, 16:25) piekāpās "Saaremaa" vienībai, kas šosezon deviņos dueļos cīnās bez zaudējumiem.

Latvijas vienībā rezultatīvākie ar deviņiem punktiem bija Zigurds Adamovičs un Kristaps Šmits, bet par punktu mazāk nopelnīja Pāvels Jemeļjanovs. "Saaremaa" rindās 18 punkti Hindrekam Pulkam.

Jēkabpils vienībai šajā sezonā šī bija pirmā spēle ārpus Latvijas robežām.

"Lūši" vienībai šajā nedēļas nogalē bija jāspēkojas Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Izaicinājuma kausā, bet ar Milānas "Allianz Powervolley" vienību neizdevās vienoties par spēļu norises vietu. Šī iemesla dēļ Jēkabpils komandai bija iespēja aizvadīt ceturtdienas spēli.

Svētdien uz Igaunijas salu dosies arī "Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme" komanda.

Līgas vadībā ar 26 punktiem deviņās cīņās ir "Saaremaa", kurai seko Jēkabpils "Lūši" ar 13 punktiem sešos mačos. Ar 12 punktiem sešās spēlēs ceturto vietu ieņem "Parnu", par četriem punktiem mazāk ir "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", kamēr jelgavnieki ar četriem punktiem septiņos dueļos aizņem astoto pozīciju. "Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme" trīs cīņās palikusi bez punktiem ir pēdējā starp desmit vienībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!