Nu jau par tradīciju kļuvušais Vecāķu pludmales volejbola turnīrs jeb "Vecāķu BEACH FEST" norisināsies arī šogad, no 14. līdz 18. jūlijam pulcējot visplašāko pludmales volejbolistu pulku, sākot no jauniešiem līdz pat profesionāļiem, ziņo Latvijas Volejbola federācija (LVF).

Pagājušajā gadā Vecāķos tika aizvadītas četras karstas pludmales volejbola dienas ar rekordlielu dalībnieku skaitu. Šogad volejbola saime mēģinās radīt jaunus rekordus.

Vecāķu smiltīs tiksies Latvijas labākie jauniešu volejbolisti, amatieri, profesionāļi, kā arī Eiropas pludmales volejbola čempiones un finālistes no Polijas.

"Esam priecīgi, ka pagājušajā gadā ir izdevies izbaudīt kārtīgus pludmales volejbola svētkus," izsakās "Vecāķu BEACH FEST" idejas autors un organizators Arnis Tunte. "Šogad gan jaunieši un treneri, gan vecāki ir noilgojušies pēc spēles, arī Vecāķu pludmalē trūkst īstu pludmales volejbola emociju un mēs to sniegsim. Lai goda pjedestāls norāda, ko katrs esam sadarījuši!"

Turpinot tradīciju, "Vecāķu BEACH FEST 2020" pirmās dienas tiek veltītas jauniešiem no 14. – 17. jūlijā, kad norisināsies Rīgas atklātais jauniešu čempionāts, kura ietvaros notiks Latvijas Jaunatnes Čempionāta posms četrās vecuma grupās – U20, U18, U16 un U14.

17. un 18. jūlijā tiks izspēlēti amatieru turnīri, piektdien laukumā tiks aicinātas jauktās komandas uz MIX turnīru un sestdien sieviešu un vīriešu 2vs2 turnīru. "Vecāķu BEACH FEST 2020" kulminācijā 16. jūlijā pārsteigumu sagādās profesionāļu paraugspēles, vakaru iesildīs vīriešu komandu spēle, ko turpinās Eiropas čempionāta finālistes Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka pret polietēm Katažinu Kocioleku un Kingu Voijtasiku.

Iepriekšējā kopējā meiteņu spēle Latvijas pludmales volejbola duetam izrādījās izšķiroša, ļaujot izcīnīt Eiropas čempioņu titulu. Vairāk informācijas par "Vecāķu BEACH FEST 2020" meklējiet https://pafbetosands.com/vecaku- beach-fest-2020/ vai info@o-sands.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!