Foto: Latvijas Volejbola federācija

Latvijas pludmales volejbola čempionāta ceturtais posms no piektdienas līdz svētdienai notiks Liepājas pludmalē. Kamēr daži spēcīgākie Latvijas vīriešu un sieviešu dueti priekšroku dos "Beach Pro Tour" turnīriem, lielākas iespējas kāpt uz goda pjedestāla būs pārējiem pāriem, vēsta Latvijas Volejbola federācija (LVF).

Vīriešu konkurencē pieteikts 31 duets, bet sieviešu – 20 pāri. Vīriešiem Artūrs Rinkevičs spēlēs ar Aivaru Svikli, Mihails Samoilovs – ar Ernestu Puškundzi, bet par godalgotām vietām cīnīsies iepriekšējā posmā Cēsīs pirmoreiz sezonā uz goda pjedestāla kāpušie Sandris Andrejevs un Toms Benjavs un duets Matīss Gabdulļins/Mārcis Jirgensons.

Sieviešu duetiem, nepiedaloties Cēsu posma finālistēm, ierindā būs bronzas spēles dalībnieces Kristīne Briede un Kitija Martini Ādamsone, kā arī Beāte Liepājniece un Anija Ozoliņa, bet sacensībām pēc dažu posmu izlaišanas pieteicies arī duets Marta Ozoliņa/Luīze Anna Skrastiņa.

Pārstāvēts būs arī viens Igaunijas vīriešu duets.

Sacensības piektdien, plkst. 17.00, sāksies ar kvalifikācijas turnīru. Sestdien, plkst. 9.00, sāksies grupu spēles vīriešu un sieviešu duetiem, bet plkst. 17.00 – pirmā izslēgšanas spēļu kārta. Svētdien diena Liepājā tiks sākta ar ceturtdaļfināliem, kam sekos pusfināli un cīņas par pirmo un trešo vietu.

"DEPO Open 2022" sezona triju mēnešu garumā ir pludmales volejbola svētki ar labāko Latvijas sportistu līdzdalību. Šosezon Latvijas čempionātā pludmales volejbolisti sacenšas piecos posmos un finālā. Visi posmi tiek rīkoti ārpus Rīgas, turpinot aptvert Latvijas reģionus, un visos posmos piedalās kā vīrieši, tā sievietes. Tāpat kā iepriekšējās sezonās, visos posmos, izņemot finālu, kā viesi aicināti piedalīties arī spēlētāji no citām valstīm.

Ieeja uz visām spēlēm būs bez maksas. Svētdienas spēles tiks translētas arī TV kanālos "Best4Sport" un LTV7.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!