Jēkabpils "Lūši" komanda ceturtdien piedzīvoja zaudējumu "Credit24" meistarlīgas turnīrā volejbolā.

Jēkabpilieši izbraukumā ar 0-3 (16:25, 20:25, 23:25) piekāpās Tartu "Bigbank" vienībai.

"Lūšu" labā desmit punktus guva Kristaps Šmits, deviņus - Zigurds Adamovičs, astoņus - Pāvels Jemeļjanovs un septiņus - Armands Āboliņš.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Alekss Sāremā, kurš sešus no punktiem guva blokā, bet 14 punktus sakrāja Merts Tammearu.

Līgas vadībā ar 26 punktiem desmit cīņās ir "Saaremaa". Tartu "Bigbank" deviņās spēlēs ar 18 punktiem ir otrā, bet Jēkabpils "Lūši" ar 16 punktiem astoņos mačos ieņem trešo vietu. Tālāk ar 14 punktiem astoņos dueļos seko "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", latviešu pārstāvētajai "Parnu" sešās spēlēs ir 12 punkti, kamēr jelgavnieki ar pieciem punktiem deviņos mačos ir astotie, bet "Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme" sešās cīņās guvusi divus punktus un ir priekšpēdējā starp desmit vienībām.

Vīriešu konkurencē šogad "Credit24" Meistarlīgā piedalās desmit komandas - piecas no Igaunijas (Tartu "Bigbank", "Parnu", "Saaremaa", Tallinas "Selver" un "TalTech"), četras no Latvijas ("Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme", "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", Jēkabpils "Lūši" un "Biolars"/"Jelgava"), un dalībnieku vidū atkal ir Lietuvas pārstāvji - Klaipēdas "Amber Volley".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!