"Biolars"/"Jelgava MSĢ" un "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" volejbolisti sestdien Igaunijā piedzīvoja pa zaudējumam "Credit24" meistarlīgas spēlēs.

Pēc piektdienas zaudējuma čempionvienībai Tallinas "Selver" dienu vēlāk "Biolars"/"Jelgava MSĢ" Tartu ar 0-3 (20:25, 12:25, 15:25) piekāpās "Bigbank" vienībai.

Viesiem desmit punktus guva Sandis Vilcāns, septiņus sakrāja Eduards Stieģelis, bet "Bigbank" labā Tāvets Lepiks sakrāja 13 punktus.

Sestdien divu dienu turneju Igaunijā uzsāka "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", kas ar 0-3 (17:25, 20:25, 20:25) piekāpās "Selver".

Jūrmalas kluba labā 13 punktus guva Matīss Gabdulļins, bet mājiniekiem rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Olivers Oravs.

Jūrmalnieki ar četriem zaudējumiem ieņem priekšpēdējo, bet Jelgavas klubs ar trim zaudējumiem saglabā pēdējo vietu deviņu komandu konkurencē.

Šosezon "Credit24" meistarlīgas sacensībās piedalās deviņas komandas - pa četrām no Igaunijas (Tartu "Bigbank", "Parnu", Tallinas "Selver" un "TalTech") un Latvijas ("Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme", "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", Jēkabpils "Lūši" un "Biolars"/"Jelgava MSĢ") un viena Lietuvas vienība - Klaipēdas "Amber Volley".

Pērnās sezonas turnīrā uzvaru svinēja Tallinas "Selver", kas finālā pārspēja "Saaremaa", bet trešo vietu izcīnīja Jēkabpils "Lūši".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!