Foto: Publlicitātes foto

"Biolars"/"Jelgava MSĢ" volejbolisti trešdien Jelgavā "Credit24" meistarlīgas spēlē trijos setos piekāpās "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" vienībai.

"Biolars"/"Jelgava MSĢ" Pērnavā ar 0-3 (19:25, 25:27, 13:25) piekāpās "RTU Robežsardze"/"Jūrmala".

Jelgavniekiem Dāvis Storķis bija rezultatīvākais ar 16 punktiem, trīs gūstot blokā, bet par punktu mazāk sakrāja Sandis Vilcāns.

Jūrmalnieku rindās Matīss Gabdulļins guva 18 punktus, trīs sakrājot blokā, bet 13 punktus guva Maksims Morozovs.

Uzvaru Tallinā pret vicelīderi "TalTech" izcīnīja Avo Kēla vadītā un Toma Švana pārstāvētā "Parnu", kas svinēja panākumu ar 3-0 (25:18, 25:20, 25:18).

Latvijas izlases kapteinis Švans guva 12 punktus, pa trim sakrādams no serves līnijas un blokā, bet rezultatīvākais mājinieku rindās ar 14 punktiem bija Markuss Ūskari, kura rēķinā arī trīs netveramas serves.

Mājiniekiem 13 punktus guva Kaurs Eriks Kaiss.

Turnīra tabulā līderpozīcijās ar 43 punktiem 15 spēlēs ir Tartu "BigBank", bet "Taltech" ar 30 punktiem 14 mačos ieņem otro vietu. Piektie ar 23 punktiem 14 cīņās ir "Parnu", sestie ar 19 punktiem 14 mačos - Jēkabpils "Lūši", septītā ar 18 punktiem 16 mačos ir "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", DU/"Ezerzeme" iekrājusi 11 punktus 14 cīņās, bet "Biolars"/"Jelgava MSĢ" 16 dueļos tikusi pie četriem punktiem.

Šosezon "Credit24" meistarlīgas sacensībās piedalās deviņas komandas - pa četrām no Igaunijas (Tartu "Bigbank", "Parnu", Tallinas "Selver" un "TalTech") un Latvijas ("Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme", "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", Jēkabpils "Lūši" un "Biolars"/"Jelgava MSĢ") un viena Lietuvas vienība - Klaipēdas "Amber Volley".

Pērnās sezonas turnīrā uzvaru svinēja Tallinas "Selver", kas finālā pārspēja "Saaremaa", bet trešo vietu izcīnīja Jēkabpils "Lūši".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!