Foto: Latvijas Volejbola federācija
Nedēļas nogalē "Credit24" meistarlīgā pie Latvijas vīriešu izlases galvenā trenera vadītās un triju izlases dalībnieku pārstāvētās "Parnu VK" ciemos dosies VK "Biolars"/"Jelgava" un "RTU Robežsardze''/''Jūrmala". Savukārt Baltijas Sieviešu volejbola līgā (BSVL) Andreja Odinokova trenētā līgas čempione RVS/LU vienība iepriekšējās sezonas fināla atkārtojumā savā zālē uzņems Tallinas "TalTech"/"Tradehouse".

Vīriešiem "Credit24" meistarlīgā uz Igauniju atkārtoti dosies jūrmalnieki un jelgavnieki. VK "Biolars"/"Jelgava" sestdien spēlēs Pērnavā, bet svētdien Tallinā ar "Selver", bet "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" vispirms dosies uz Igaunijas galvaspilsētu pie "TalTech", bet svētdien tiksies Pērnavā ar Toma Švana, Atvara Ozoliņa un Kristapa Platača pārstāvēto "Parnu VK".

"RTU Robežsardze"/"Jūrmala" komandai tā būs laba iespēja pārbaudīt spēkus pirms nākamās nedēļas divām cīņām Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Izaicinājuma kausa 1/16 fināla cīņām Jūrmalā ar Prāgas VK "Lvi".

Pirmās cīņās šosezon ar Igaunijas komandām savā laukumā BSVL aizvadīs abas Rīgas sieviešu komandas vienības – RVS/LU un RSU/MVS.

Saldais ēdiens noteikti būs sestdien, plkst. 18:00, Rīgas Volejbola skolas sporta zālē, kur iepriekšējās sezonas čempiones RVS/LU uzņems vicečempiones Tallinas "TalTech"/"Tradehouse". Arī šosezon abas vienības ir turnīra tabulas augšgalā. RVS/LU ar 10 punktiem 4 spēlēs ir pirmā, bet tallinietes ar trim uzvarām trijās cīņās un deviņiem punktiem ieņem otro vietu.

Dienu vēlāk vicečempionēm viegla pastaiga netiek solīta arī "Elektrum" Olimpiskajā centrā, kur nāksies tikties ar RSU/MVS.

Kalendārs
"Credit24" meistarlīga
31.10. 15:00 "Parnu VK" – VK "Biolars"/"Jelgava"
31.10. 19:00 "TalTech" – "RTU Robežsardze"/"Jūrmala"

01.11. 17:00 "Selver" – VK "Biolars"/"Jelgava"
01.11. 19:00 "Parnu VK" – "RTU Robežsardze"/"Jūrmala"

BSVL
31.10. 18:00 RVS/LU – "TalTech"/"Tradehouse"

01.11. 12:00 RSU/MVS – "TalTech"/"Tradehouse"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!