Foto: F64
Ar uzvaru Eiropas čempionātu pludmales volejbolā U-20 vecuma grupā ceturtdien uzsāka Deniela Konstantinova pārī ar Līvu Ēberi, kamēr zaudējumu piedzīvoja Kristians Fokerots un Olivers Bulgačs.

Ar ceturto numuru izsētās Konstantinova/Ēbere ar 2-0 (21:19, 21:19) apakšgrupas pirmajā spēlē pieveica beļģietes Džeidu van Doinu un Annelori Beksu (29.).

Otrajā D grupas spēlā latvietes ar 2-0 (21:9, 21:7) sagrāva Slovākijas duetu Mihaela Panekova/Karolīna Marernīkova, kuras izsētas ar 20.numuru.

Piektdien grupas pēdējā spēlē Konstantinova/Ēbere tiksies ar zviedrietēm Līni Andešoni un Emīliu Saksni, kuras turnīrā izliktas ar 13.numuru.

Tikmēr ar 22.numuru sacensībās izliktie Fokerots un Bulgačs vīriešu sacensību pirmajā mačā ar 0-2 (17:21, 20:22) zaudēja francūžiem Teo Rotāram un Artūram Kanē (11.)

Latvieši piektdien F grupā aizvadīs spēles pret ungāriem Domonkosu Doči un Martonu Udvarhelji, kuri izlikti ar sesto numuru, kā arī pret Anglijas pārstāvjiem Huanu Enriko Bello un Pīteru Sočevku, kuri izsēti ar 27.numuru.

Grupu spēles tiks aizvadītas šodien un rīt, 16.jūlijā sāksies izslēgšanas mači, bet 17.jūlijā tiks aizvadīti pusfināli un finālmači.

2021.gadā Eiropas čempionātā U-20 vecuma grupā Kārlis Uģis Ābelītis/Dāvis Teteris ieņēma 25. vietu, kamēr sieviešu konkurencē Anete Namiķe/Varvara Brailko izcīnīja piekto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!