Foto: cev.lu
Latvijas pludmales volejbolistes Anastasija Kravčenoka/ Tīna Graudiņa trešdien Nīderlandē piedzīvoja zaudējumu arī savā otrajā mačā Eiropas čempionātā, līdz ar to samazinot savas iespējas iekļūt izslēgšanas turnīrā.

Priekšsacīkšu D grupas otrajā spēlē Kravčenoka/Graudiņa ar 1-2 (21:23, 21:18, 8:15) zaudēja vācietēm Viktorijai Bīnekai/Izabelai Šneiderei, piedzīvojot otro neveiksmi divās cīņās.

Tagad, lai iekļūtu izslēgšanas turnīrā, Latvijas duetam trešdienas pēcpusdienā priekšsacīkšu pēdējā spēlē pēc iespējas pārliecinošāk jāuzvar mājinieces Sofija van Gestela/Marloza Veselinka.

Eiropas čempionātā katras grupas uzvarētāja uzreiz nodrošina vietu izslēgšanas turnīra otrajā kārtā, bet otro un trešo vietu ieguvējas "play off" sāks ar pirmo kārtu.

Eiropas čempionātā vīriešu sacensībās startē divi Latvijas dueti. Aleksandrs Samoilovs/ Jānis Šmēdiņš ar divām uzvarām divās cīņās sev jau nodrošinājuši dalību "play off", bet Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs pēc uzvaras pirmajā mačā savu otro cīņu aizvadīs trešdienas vakarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!