Foto: Latvijas Volejbola federācija
Martā par labākajiem volejbolistiem Latvijas čempionātā tika atzīti cēlāji – vīriešiem – SK "Jēkabpils Lūši" pārstāvis Edvīns Skrūders, bet sievietēm – RSU/MVS volejboliste Venla Hītinena. Nacionālajā volejbola līgā 1 otro mēnesi pēc kārtas uzvarējis Andris Zadovskis no Vecumniekiem.

Beidzoties Baltijas mēroga sacensībām, klubi sākuši dalīt laurus Latvijā. Līdz ar to labākie spēlētāji noteikti Latvijas čempionātā, kur gan komandas paspējušas aizvadīt dažādu spēļu skaitu.

"Credit24" Latvijas čempionātā vīriešiem par labāko atzīts SK "Jēkabpils Lūši" cēlājs Edvīns Skrūders. Viņš martā "lūšiem" palīdzēja sagādāt trīs uzvaras trijās spēlēs, tajās sakrājot 8 punktus, no kuriem 4 nopelnīti uzbrukumā (4/16 jeb 25% efektivitāte), 3 – blokā un 1 gūts ar servi. +/- koeficients šajās spēlēs Edvīnam +2.

Latvijas čempionātā sievietēm lauri atdoti RSU/MVS cēlājai no Somijas Venlai Hītinenai. Viņa savai komandai palīdzējusi uzvarēt visās četrās aprīļa spēlēs un sakrājusi 17 punktus. Pa 6 punktiem gūts ar servi un uzbrukumu, bet 5 punkti – blokā. Uzbrukumā spēlēts ar 22% efektivitāti, bet +/- rādītājai Venlai +4.

Nacionālajā volejbola līgā jau otro mēnesi pēc kārtas un trešo reizi sezonā uzvarējis Vecumnieku uzbrukuma līderis Andris Zadovskis. Vecumniekiem trijās spēlēs martā trīs uzvaras, bet Zadovskim – 53 punkti. No tiem lauvas tiesa sakrāta uzbrukumā, kur precīzi bijuši 43 no 71 uzbrukuma jeb 61%. Vēl 7 punkti pievienoti ar netveramām servēm, bet 3 – blokā. +/- koeficients martā Andrim bija +28.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!