Foto: FIVB
Latvijas pludmales volejbola dueti Aleksandrs Samoilovs/ Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš/ Haralds Regža piektdien Hamburgas "Masters" turnīrā izslēgšanas spēļu otrajā kārtā jeb astotdaļfinālā piedzīvoja zaudējumus, tādējādi turnīru noslēdzot dalītā devītā vietā.

Ar 29. numuru izlikie Pļaviņš/Regža ar rezultātu 0-2 (18:21, 19:21) piekāpās Meksikas duetam Huanam Virgenam un Lombardo Ontiverosam (15). Savukārt Samoilovs/ Šmēdiņš ar 0-2 (19:21, 12:21) zaudēja krieviem Konstantīnam Semjonovam/ Vjačeslavam Krasiļņikovam, kuriem pirms nedēļas piekāpās arī Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā.

Jau vēstīts, ka Pļaviņš/Regža grupu turnīrā patīkami pārsteidza, izcīnot pirmo vietu savā apakšgrupā. Tas ļāva izslēgšanas spēles sākt no otrās kārtas.

Iepriekš izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Samoilovs/Šmēdiņš (13) ar rezultātu 2-0 (21:19, 21:14) pārspēja Beļģijas duetu Drīsu Kokelkorenu un Tomu van Valli (30).

Otrās kārtas spēlē, kas arī risināsies piektdien, Samoilovs/Šmēdiņš spēkosies ar krieviem Konstantīnu Semjonovu un Vjačeslavu Krasiļņikovu (12). Krievijas duetam latvieši zaudēja Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!