Foto: Publicitātes attēli

Pasaules U-19 čempionātā pludmales volejbolā zaudējumus apakšgrupas spēlēs otrdien piedzīvoja Varvara Brailko/Anete Namiķe un Olivers Bulgačs/Dāvis Teteris.

Brailko/Namiķe pamatturnīra pirmajā spēlē ar 0-2 (18:21, 17:21) piekāpās Mihaelai Brinkovai/Kilijei Neišeferovai no Čehijas, bet otrajā spēlē sīvā cīņā ar 1-2 (21:19, 15:21, 13:15) tika atzīts Krievijas dueta Marija Bočarova/Jeļizaveta Gubina pārākums.
Apakšgrupas pēdējā spēlē Brailko/Namiķe tiksies ar somietēm Linneju Hautalu un Sofiju Mekitalo.

Savukārt Bulgačs/Teteris pirmajā mačā ar 0-2 (18:21, 17:21) piekāpās čīliešiem Maksimiliano Kordovam de Alo un Martinam Iglesiasam.

Rīt Latvijas pārim būs spēle ar vācu duetu Filips Husters/Lui Vists, bet ceturtdien - ar Brazīlijas pāri Vilsomars Britu Bernardu Žuniors/Pedru Enrike Souza Oliveira.

Izslēgšanas spēlēs iekļūst katras grupas pirmo triju vietu ieguvēji, grupas uzvarētājiem nodrošinot vietu "play-off" otrajā kārtā.

Kā jau ziņots, kvalifikācijas kārtu sieviešu U-19 konkurencē pirmdien neizdevās pārvarēt Beātei Liepājniecei/Anijai Ozoliņai, kas pirmajā spēlē ar 0-2 (16:21, 12:21) piekapās Krievijas duetam Olgai Gavrilovai/Aļinai Salmanovai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!