Latvijas Volejbola federācija (LVF) noslēgusi līgums ar jaunu ģenerālsponsoru – būvkompāniju SIA "Velve", kas atbalstīs Latvijas vīriešu volejbola izlasi nozīmīgajos turnīros, vēsta LVF.

Latvijas vīriešu volejbola izlasei šogad gaidāmi starti CEV Eiropas Zelta līgas sacensībās un Eiropas čempionāta finālturnīrā.

"Mums ir jauns atbalstītājs – būvkompānija "Velve", un es ceru, ka tā būs ilgtermiņa sadarbība. No viņu puses tā lielā mērā ir sociāli atbildīga rīcība, jo mums visi lielie panākumi vēl ir priekšā. Visi grib draudzēties, kad esam čempioni, bet "Velve" ar mums sāk sadarbību, kad esam ceļa sākumā, un sniedz drauga roku tad, kad tā visvairāk ir vajadzīga," ģenerālsponsora palīdzību augsti vērtē LVF prezidents Jānis Buks.

"Talants bez smaga un mērķtiecīga darba ir tikai likteņa dāvana. Gluži tāpat kā sportā, arī būvniecībā komandas darbs ir tas, kas ļauj īstenot plānus, sasniegt mērķi, gūt labus rezultātus un izmantot talanta potenciālu. Mēs – "Velves" komanda – to ļoti labi zinām un komandas darbu vērtējam patiesi augstu. Tāpēc jo lielāks prieks, ka mūsu komanda ir kļuvusi par vērā ņemamu Latvijas Volejbola federācijas papildspēku un atbalstu pašmāju volejbolistiem ne tikai ceļā uz starptautiska mēroga atzinību un panākumiem, bet arī ikdienas darbā un treniņu procesā," norāda SIA "Velve" valdes priekšsēdētājs Kaspars Rokens.

CEV Eiropas Zelta līgas sacensību pirmais aplis risināsies no 28. līdz 30. maijam Igaunijā, bet Liepāja uzņems Zelta līgas sacensības no 4. līdz 6. jūnijam.

Savukārt Eiropas čempionāta finālturnīrs no 1. līdz 19. septembrim Igaunijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!