Foto: Latvijas Volejbola federācija
Latvijas Volejbola federācijas valde pieņēma lēmumu par Latvijas čempionātu 2019./2020.gada sezonas slēgšanu, čempionus nepasludinot, tomēr vietu sadalījumu nosakot pēc regulārā čempionāta rezultātiem.

Ņemot vērā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 pandēmiju un valsts pārvaldes noteiktos ierobežojumus, Latvijas Volejbola federācijas valde pirmdien pieņēma lēmumu pabeigt 2019./2020. gada sezonas "Credit24" Meistarlīgas Latvijas čempionāta vīriešiem, Latvijas čempionāta sievietēm un Nacionālās līgas sacensības, nerīkojot izslēgšanas spēles.

Komandu secība aizvadītajā sezonā tiek noteikta pēc to ieņemtajām vietām pamatturnīrā, bet "Credit24" Meistarlīgas Latvijas čempionātā vīriešiem – pēc "Credit24" Meistarlīgas pamatturnīra rezultātiem.

Latvijas čempionātā vīriešiem labāko trijnieks sarindojas šādi: SK "Jēkabpils Lūši", RTU/"Robežsardze" un VK "Biolars"/Jelgava. Ceturtajā vietā – OC Limbaži/ MSĢ.

Latvijas čempionātā sievietēm labāko trijnieks pēc pamatturnīra ir šāds: VK "Jelgava"/LLU, Rīgas Volejbola skola un RSU/MVS.

Nacionālajā līgā pirmās trīs komandas ir šādas: VK "Ezerzeme", Daugavpils novads/DT un Jēkabpils Juniori/JSS.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!