Latvijas Volejbola federācijas (LVF) 15. septembra padomes sēdes laikā vienbalsīgi tika pieņemts lēmums par Latvijas Volejbola federācijas ģenerālsekretāru iecelt Arni Tunti, ziņo federācija.

Ar 1. oktobri Arnis Tunte oficiāli ieņems jauno amatu, tādējādi aizstājot Kasparu Timermani, kurš kopš 1. jūnija pilda ģenerālsekretāra pienākumus, un, pēc esošo pienākumu nodošanas, turpinās darboties kā valdes loceklis.

Ikdienā Tunte ir cieši saistīts ar volejbolu gan kā ilggadējs spēlētājs, gan arī kā klasiskā volejbola RTU/"Robežsardzes" komandas menedžeris un "O-Sands" pludmales volejbola centra vadītājs, tādējādi ļoti labi pārzinot visas volejbola dzīves puses. Sarunā ar Tunti, viņš piebilst: "Tā ir iespēja gan uzsākt ko jaunu, gan arī turpināt jau aizsāktās lietas, kā arī man pašam iespēja izdarīt ko vairāk tieši volejbolā. Manuprāt, ir laiks ienest jaunas vēsmas Latvijas volejbola dzīvē un pašam sev uzstādīt jaunus mērķus un uzdevumus."

Savukārt Latvijas Volejbola federācijas prezidents Jānis Buks par pieņemto vienbalsīgo lēmumu izsakās, ka viņaprāt Tunte ir ļoti piemērots šim amatam.

"Arnis jau no bērnības ir dziļi iekšā sportā, un sevi īpaši ir atdevis volejbolam. Un ne ar skaistiem vārdiem, bet ar reāliem darbiem, kas zina un izprot volejbola būtību. Viņš ir lielisks organizators ar izcilām menedžera kvalitātēm. Arnis ir neatkarīgs un reizēm spurains, taču prot ieklausīties cilvēkos un tos sadzirdēt. Viņš ir labs komandas spēlētājs ar milzu darba spējām, kam rūp volejbola sistēmas attīstība ilgtermiņā, un šajos jautājumos mums ir ļoti līdzīgs redzējums. Ar Arņa pievienošanos volejbola saime ir ieguvusi lielisku vadītāju!"

Arnis Tunte ir iecelts arī kā valdes loceklis, un šīs dienas valdes sēdē jau iepazinās ar daļu no gaidāmajiem pienākumiem. Kopumā sēdē tika lemts par Jaunatnes klasiskā volejbola čempionāta jaunās sezonas nolikumu un tā apstiprināšanu, Latvijas volejbola čempionātu pieaugušajiem, kā arī tika pārrunāti tālākie LVF plāni un iespējas pieteikties projektu konkursos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!