Foto: Publicitātes attēli

Latvijas vīriešu volejbola valstsvienības cēlājs Deniss Petrovs noslēdzis vienošanos ar Krievija superlīgas klubu Ņižņijnovgorodas "Gubernija", teikts komandas mājaslapā.

Kā intervijā medijiem norāda vienības galvenais treneris Aleksandrs Kļimkins, parakstīts līgums ar Baltkrievijā spēlējušo cēlāju Petrovu.

Karjeru Petrovs sāka Latvijas klubā "Ezerzeme"/Daugavpils Universitāte, bet 2008./09.gada sezonā spēlēja "Lāse-R"/"Rīga" vienībā.

Nākamajā sezonā Latvijas volejbolists pievienojās Tallinas "Selver", bet pēc diviem gadiem Petrovs karjeru turpināja Minskas "Stroiteļ", ar kuru 2011./12.gada sezonā izcīnīja Baltkrievijas zeltu. Pēc izcīnītās uzvaras cēlājs uz divām sezonām papildināja Francijas augstākās līgas - "Pro A" - komandas "Chaumont" rindas, bet pagājušajā sezonā atgriezās "Stroiteļ" vienībā.

Arī aizvadītajā sezonā "Stroiteļ" triumfēja vietējā čempionātā, bet Petrovs tika atzīts par čempionāta labāko cēlāju.

Tikmēr "Gubernija" sezonu ar 26 spēlēs izcīnītu 41 punktu noslēdza sestajā vietā, nodrošinot iespēju piedalīties izslēgšanas spēlēs, kur sērijā līdz divām uzvarām ar 0-2 piekāpās Maskavas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!