Latvijas volejbola izlase Eiropas Zelta līgas grupu turnīra trešajā mačā piekāpās Čehijai, jo pretinieki bija labāki visos spēles elementos, sacīja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Mihals Gogols.

Latvijas volejbolisti ar 0-3 (16:25, 15:25, 25:18) zaudēja Čehijai, Eiropas Zelta līgas turnīrā piedzīvojot trešo zaudējumu trīs spēlēs.

"Zinājām, ka spēlēsim pret spēcīgu pretinieku – komandu, kura mūsu grupā nezaudēja nevienu spēli. Pretinieki uzstādīja augstu latiņu," spēli komentēja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Mihals Gogols, kuru citēja Latvijas Volejbola federācija. "Mūsu mīnuss bija tas, ka setus neiesākām spēcīgi – mums bija jācenšas panākt rezultātu, un tas bija spiediens uz mums. Otrajā setā veicām izmaiņas, spēle kļuva plūstošāka, trešajā setā atradām savu ritmu, un tad spēle kļuva diezgan līdzīga."

"Jāatzīst, ka pretinieks bija labāks, Čehija bija spēcīgāka visos elementos, un bija grūti viņus pārspēt. Ir arī pozitīvi aspekti – šī bija debija mūsu "libero" Kasparam Kronbergam. Bija jūtams uztraukums, taču uzskatu, ka, ņemot vērā, ka šī bija viņa pirmā pieredze Latvijas vīriešu izlasē, viņš nospēlēja labi. Mums ir jākļūst spēcīgākiem, un noteikti pie tā strādāsim, jo jau šonedēļ lidojam uz Čehiju," atzīmēja speciālists no Polijas.

Jau ziņots, ka Latvijas volejbolisti pirms nedēļas Ālstā ar 0-3 (16:25, 25:27, 16:25) zaudēja Beļģijai, bet pēc tam sestdien Latvijas volejbolisti, spēlējot Liepājā, ar 2-3 (26:24, 26:28, 19:25, 25:23, 12:15) cieta neveiksmi pret Igauniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!