Otro zaudējumu Eiropas junioru čempionāta kvalifikācijas turnīra B grupas trešajā spēlē piektdien piedzīvoja Latvijas volejbola izlase, kas ar 1-3 (23:25, 18:25, 28:26, 21:25) piekāpās Ukrainas vienaudžiem.
Jau ziņots, ka pirmajā mačā latvieši piedzīvoja zaudējumu, ar 0-3 (20:25, 20:25, 23:25) piekāpjoties Vācijas izlasei, bet pēc tam ar 3-0 (25:23, 25:22, 25:18) pieveica Grieķijas vienaudžus.

Nākamajā mačā sestdien Latvijas izlase cīnīsies ar Poliju, bet svētdien turnīru noslēgs ar maču pret Turciju.

Kvalifikācijas kopvērtējumā pēc trijām kārtām ar trijām uzvarām vadībā atrodas Vācija, kurai ar tik pat panākumiem seko Polija, pa vienai uzvarai ir Turcijas, Latvijas un Ukrainas rēķinā, bet Grieķija piedzīvojusi tikai zaudējumus.

Kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā izlases sadalītas četrās grupās, un grupu uzvarētājkomandas automātiski iegūs ceļazīmi uz Eiropas čempionāta finālsacensībām.

Savukārt grupu otrās un trešās vietas ieguvējas kvalificēsies trešajai kārtai, kurā astoņas komandas tiks sadalītas divās grupās. Grupu uzvarētājas un otrās vietas ieguvējas iekļūs Eiropas čempionāta dalībnieku sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!