Foto: F64
Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti sestdien izbraukumā Tallinā "Credit24" meistarlīgas mačā atzina līgas titulētākās vienības Tallinas "Selver" pārākumu.

Jēkabpilieši ar rezultātu 1-3 (25:15, 22:25, 21:25, 19:25) piekāpās Tallinas "Selver". "Lūšu" komandā rezultatīvākais ar 12 punktiem bija Pāvels Jemeļjanovs, pa deviņiem punktiem sakrāja Vladislavs Blumbergs un Ēriks Voroņko, bet mājinieku rindās 14 gūtie punkti Matejam Šmidlam un par punktu mazāk - Oliveram Oravam.

Līderpozīcijā ar 40 punktiem 16 mačos ir Tartu "BigBank", otro vietu ar 39 punktiem ieņem "Saaremaa", bet uz trešo vietu ar 37 punktiem 18 cīņās pakāpies Tallinas "Selver", uz ceturto nobīdot Jēkabpils "Lūšus", kuriem ir 34 punkti 17 mačos.

Turnīra tabulas viducī ar 24 punktiem 17 cīņās iekārtojusies "Parnu", aiz kuras ar 16 punktiem seko RTU/"Robežsardze", ar 15 punktiem - Tallinas "TalTech", astotā ar 14 punktiem ir "Biolars"/"Jelgava", bet "Limbaži"/MSĢ 18 spēlēs tikuši pie sešiem punktiem.

Šosezon līgā spēlē deviņas komandas, no kurām četras pārstāv Latviju, bet piecas - Igauniju. Latvijas krāsas pārstāv Rīgas RTU/"Robežsardze", Jēkabpils "Lūši", "Limbaži"/MSĢ un "Biolars"/"Jelgava", bet Igaunijas - Tartu "BigBank", "Saaremaa", "Parnu", kā arī divi Tallinas klubi - "Selver" un "TalTech".

Iepriekšējā sezonā titula mačā finālčetrinieka sacensību uzņēmēja un pamatturnīra uzvarētāja Tartu "BigBank" piecos setos spraigā cīņā uzvarēja iepriekšējās sezonas čempionus "Saaremaa". Augstāko vietu no Latvijas klubiem izcīnīja RTU/"Robežsardze", kas cīņā par bronzas medaļām trīs setos zaudēja Kēla vadītajai "Parnu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!