Latvijas volejbola komanda Jēkabpils "Lūši" svētdien cieta zaudējumu "Credit24" meistarlīgas spēlē.Jēkabpilieši viesos ar 0-3 (17:25, 18:25, 21:25) piekāpās Tallinas "Selver", tūri Igaunijas galvaspilsētā noslēdzot bez uzvarētiem setiem.

Jēkabpilieši viesos ar 0-3 (17:25, 18:25, 21:25) piekāpās Tallinas "Selver", tūri Igaunijas galvaspilsētā noslēdzot bez uzvarētiem setiem.

"Lūšu" komandā rezultatīvākais ar deviņiem punktiem bija Pāvels Jemeļjanovs, bet astoņus punktus guva Kristaps Šmits.

Uzvarētājiem ar 13 punktiem atzīmējās Andruss Rādiks.

Jau ziņots, ka sestdien "Lūši" turpat Tallinā trīs setos piekāpās "TalTech" vienībai.

Līgas vadībā ar 26 punktiem desmit cīņās ir "Saaremaa". Ar 20 punktiem seko Tartu "Bigbank", 18 punkti 11 cīņās ir Jēkabpils "Lūšiem", bet vēl par punktu mazāk ir "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", bet sestā ir latviešu pārstāvētā "Parnu" ar deviņās spēlēs sakrātajiem 14 punktiem. "Biolars"/"Jelgava" desmit mačos tikusi pie pieciem punktiem un ieņem astoto vietu, bet "Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme" divus punktus guvusi sešās spēlēs, ierindojoties pirmspēdējā devītajā vietā.

Vīriešu konkurencē šogad "Credit24" Meistarlīgā piedalās desmit komandas - piecas no Igaunijas (Tartu "Bigbank", "Parnu", "Saaremaa", Tallinas "Selver" un "TalTech"), četras no Latvijas ("Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme", "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", Jēkabpils "Lūši" un "Biolars"/"Jelgava"), un dalībnieku vidū atkal ir Lietuvas pārstāvji - Klaipēdas "Amber Volley".

Šī gada marta beigās turnīra rīkotāji Covid-19 izplatības dēļ pieņēma lēmumu neizspēlēt "Final four" turnīru, kā rezultātā čempioni netika kronēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!